http://static.igossip.com/photos_2/november_2010/Action_Adventure_FredrickBond.jpgRegizorul filmului „The Necessary Death of Charlie Countryman”, turnat in Romania, suedezul Fredrik Bond, sustine ca s-a indragostit de Bucuresti, intr-un interviu acordat Wall Street Journal.

„Am mers la Bucuresti pentru a cerceta orasul si m-am indragostit de el. Bucurestiul este un oras uitat al Europei. Romania nu a fost pe deplinit primita si acceptata de restul Uniunii Europene in toti acesti ani.

Am vrut sa gasesc un loc mai putin frecventat si care sa nu fie descoperit. Am vrut ca Charlie (personajul principal – n.r.) sa vina intr-un loc unic”, a spus Bond, in interviul acordat jurnalistilor de la Wall Street Journal.

Productia turnata la Buftea a intrat in competitia pentru un premiu la Festivalul de film de la Berlin. Filmul spune povestea lui unui tanar trimis de mama sa bolnava intr-o misiune la Bucuresti.

Aventura bucuresteana il poarta pe personajul interpretat de Shia LaBeouf catre tanara Gabi, al carei rol este jucat de Evan Rachel Wood. Din distributie mai fac parte nume precum Mads Mikkelsen, Rupert Grint, James Buckley si Melissa Leo.

Articol preluat de pe  http://www.ziare.com/

Comentati folosind contul Facebook

comments