http://www.paginaintai.net/wp-content/uploads/2012/07/LIFEPremier-divort.jpgŞeful Guvernului suedez, Fredrik Reinfeldt, şi soţia sa, Filippa, au depus miercuri o cerere de divorţ prin consimţământ mutual, a anunţat biroul premierului.

Fredrik Reinfeldt a depus astăzi o cerere de divorţ la tribunalul din Stockholm”, a declarat un purtător de cuvânt al şefului Guvernului, Markus Friberg, într-un mesaj electronic.

Reinfeldt „nu va face alte comentarii”, a precizat purtătorul de cuvânt, care a ataşat mesajului şi o copie a cererii de divorţ.

http://www.paginaintai.net/wp-content/uploads/2012/07/LIFEPremier-divort.jpgDivorţul se va putea pronunţa la încheierea perioadei de gândire de şase luni, după cum prevede legea în cazurile cuplurilor care au unul sau mai mulţi copii cu vârste sub 16 ani.

Cuplul, căsătorit din 1992, şi-a anunţat separarea în martie. Cei doi au împreună trei copii.

Filippa Reindfelt este membră a partidului moderat condus de premier şi consilier general al oraşului Stockholm, responsabilă cu probleme privind sănătatea.

Göran Persson, premier între 1996 şi 2006 şi fost preşedinte al Partidului Social-Democrat, a divorţat la rândul său în 2003, pe când conducea Guvernul suedez.

Articol preluat de pe mediafax.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments