http://media.rtv.net/image/201203/w620/how_to_bet_on_football_soccer_wideplayer_53016200.jpgUn fotbalist al echipei Follo, din a treia ligă norvegiană, a fost arestat pentru implicarea într-un caz privind presupusa trucare a unor meciuri din Norvegia, informează cotidianul As.

Potrivit ziarului As, jucătorul din zona Oslo, în vârstă de 24 de ani, susţine că este nevinovat.

Poliţia norvegiană nu a dezvăluit identitatea fotbalistului.

Follo, una dintre echipele implicate într-un scandal de trucare a meciurilor izbucnit zilele acestea, a confirmat că un fotbalist al său a fost arestat, dar de asemenea nu a dat publicităţii identitatea acestuia.

http://media.rtv.net/image/201203/w620/how_to_bet_on_football_soccer_wideplayer_53016200.jpgPoliţia anchetează, între altele, un meci câştigat cu scorul de 4-3 de echipa Østsiden în faţa formaţiei Follo, în data de 24 iunie, succes obţinut după ce Follo a condus cu 3-0.

Luni, Federaţia Norvegiană de Fotbal (NFF) a anunţat că a depus o plângere la poliţie după ce a amânat un alt meci din liga a doua în urma unei presupuse tentative de trucare a întâlnirii. Meciul dintre echipele Ullensaker/Kisa şi HamKam, din etapa a XVII-a, trebuia să se dispute duminică.
Articol preluat de pe mediafax.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments