http://photos.imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies/large/philosophy_main_chemtrails.jpgPernilla Hagberg este preşedinta Partidului Verde Suedez şi în această calitate ea a făcut un anunţ surprinzător în contextul vremurilor pe care le trăim, afirmând fără echivoc că dârele albe de fum sau de ceaţă, pe care le vedem brăzdând cerul, împrăştiate adeseori de avioane nemarcate nu reprezintă urme de condensare a vaporilor, ci sunt substanţe chimice extrem de nocive, răspândite în mod deliberat prin astfel de mijloace. Anunţul a apărut în ziarul suedez Katrineholms Kuriren şi reprezintă prima luare majoră de poziţie a unui lider politic împotriva chemtrails-urilor.
Hagberg a precizat faptul că ceea ce vedem noi pe cer, ca fiind urme albe lăsate în urmă de anumite avioane reprezintă de fapt amestecuri de substanţe chimice foarte toxice, de viruşi şi de metale în suspensie (cum ar fi aluminiul şi bariul).
Politicianul a mai precizat de asemenea că această „metodă” (împrăştierea chemtrails-urilor cu ajutorul avioanelor) reprezintă o acţiune specifică a CIA şi NSA, precum şi a guvernului suedez, în încercarea deliberată de a influenţa vremea în acest fel. Pernilla Hagberg a arătat de asemenea că aceste elemente chimice toxice s-au acumulat deja la nivelul solului şi în apa de băut, ceea ce a fost evidenţiat de studiile ştiinţifice de cercetare în domeniu (http://chemtrails.cc/).
Dârele normale de condensare, care sunt compuse din vapori de apă ce se disipează rapid în aer după emisia din motoarele avioanelor sunt complet diferite de aşa-numitele chemtrails-uri, care acoperă gradat o mare porţiune de cer, precum o pătură albă şi foarte toxică. Următorul clip video ne poate da o idee pertinenta asupra acestui aspect, precum şi despre ce înseamnă în realitate chemtrails-urile:

Interesant este faptul că atât ONU cât şi anumite sucursale ale Fundaţiei Bill & Melinda Gates au trebuit să admită de curând faptul că acest „spray” atmosferic există cu adevărat şi că particulele sale nu reprezintă condensarea vaporilor de apă. Hilar este însă faptul că aceiaşi oficiali ai acestor organisme au afirmat că în realitate chemtrails-urile sunt împrăştiate pentru „a salva planeta de la încălzirea globală”. Aşa după cum se ştie, această idee penibilă, psudoştiinţifică şi mereu prezentă în discursurile politicianiste din ultimii zece ani este adeseori folosită ca justificare pentru felurite acţiuni şi propuneri la nivel global în detrimentul umanităţii, dar pentru binele şi folosul unui grup restrâns de fiinţe ce deţin puterea la vârf

Articol preluat de pe  http://www.edituradaksha.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments