Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, a avut astăzi, 22 ianuarie, la sediul ministerului, o întrevedere cu ambasadorul Finlandei în România, E.S. Ulla Vaisto.

Discuțiile între cei doi oficiali au avut ca temă proiectele prioritare la nivelul ministerului, dar și posibilitățile de îmbunătățire a colaborării în viitor.

Viceprim-ministrul s-a arătat onorat de vizita de astăzi, menționând aprecierea sa pentru sprijinul acordat de Finlanda. Cu referire la proiectele prioritare din mandatul său – regionalizarea, descentralizarea, reforma în administrația publică – ministrul Liviu Dragnea a subliniat că toate aceste proiecte au ca punct de plecare intenția ca întreaga administrație să lucreze mai bine în interesul cetățeanului.

La rândul său, ambasadorul Ulla Vaisto a asigurat partea română de tot sprijinul țării sale în aceste domenii, dar și în alte eventuale puncte de interes comune. Totodată, Excelența Sa a adăugat că va urmări cu mare interes progresele  ministerului.

Articol preluat de pe http://www.mdrap.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments