http://www.exclusivnews.ro/wp-content/uploads/2012/10/germania-suedia.jpgMeci nebun la Berlin, unde nemții au fost la un pas să mănânce o bătaie rușinoasă de la suedezi.

Nemții au rămas interziși duăpă ce au vzut că echipa lor este egalată de Suedia, deși în minutul 56 al partidei, conduceau cu scorul de 4-0.

După ce mai bine de-o repriză, Germania dă de pămînt cuSuedia prin golruile pe bandă rulantă marcate de Klose, Mertesacker și Ozil, suedezii au renăscut.

După cel de-al patrulea gol, nemții sărăbtoreau fiesta în tribune, însă ZlatanIbrahimovici a relansat meciul prin golul marcat în minutul 62.

Nemții și-au continuat bucuria în tribune, considerând că meritau și suedezi un gol de onoare. Însă au început să se îngălbenească la față când în minutul 64, Lustig Mikael a marcat pentru 2-4, iar în minutul 76, Joan Elmander a dus scorul la 3-4 pentru Suedia.

Și în ultima secundă a partidei, suedezii au reușit egalarea prin golul marcat de Rasmus Elm, iar zâmbetul a dispărut de pe fețele nemților.

La meciul nebun de pe stadionul  „Olimpico” din Berlin dintre Germania și Olanda, a fost prezent și cancelarul Angela Merkel, care era toată numai zîmbet, însă doar până în momentul în care țara sa conducea partida.

Finalul? O nebunie! Kroos trimite în bară, arbitrul Proenca refuză să-l elimine pe Ibrahimovici, după un cot în figură aplicat lui Mertesacker, iar Elm îngheaţă stadionul în ultima secundă: 4-4.

Iată rezultatele înregistrate marți seară în Europa în preliminariile CM din 2014:

Grupa A
Croaţia – Ţara Galilor 2-0
Macedonia – Serbia 1-0
Belgia – Scoţia 2-0

Grupa B
Cehia – Bulgaria 0-0
Italia – Danemarca 3-1

Grupa C
Insulele Feroe – Irlanda 1-4
Austria – Kazahstan 4-0
Germania – Suedia 4-4

Grupa D
Andorra – Estonia 0-1
România – Olanda 1-4
Ungaria – Turcia 3-1

Grupa E
Cipru – Norvegia 1-3
Islanda – Elveţia 0-2
Albania – Slovenia 1-0

Grupa F
Rusia – Azerbaidjan 1-0
Israel – Luxemburg 3-0
Portugalia – Irlanda de Nord 1-1

Grupa G
Letonia – Liechtenstein 2-0
Bosnia-Herţegovina – Lituania 3-0
Slovacia – Grecia 0-1

Grupa H
Ucraina – Muntenegru 0-1
San Marino – Moldova 0-2
Polonia – Anglia nu s-a disputat din cauza ploii

Grupa I
Belarus – Georgia 2-0
Spania – Franţa 1-1

Articol preluat de pe ExclusivNews.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments