Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, s-a întâlnit cu ambasadorul Suediei la București, Andreas Bengtcen. Discuțiile purtate vizează dezvoltarea relațiilor economice și comerciale între orașul nostru și Suedia.

Ambasadorul Suediei s-a arătat foarte interesat de dezvoltarea relaţiilor eocnomice, precum şi de viitoare colaborări în domeniile cultural şi universitar. „Sunt pentru prima oară în Craiova deși sunt în România de doi ani și jumătate. Trebuie să vă spun că Suedia este interesată de dezvoltarea relațiilor comerciale cu România. Companii din Suedia doresc să investească în țara dumneavoastră”, a spus  Andreas Bengtcen.

Primarul Municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a făcut o scurtă prezentare a oraşului şi a prezentat oportunităţile şi facilităţile pe care municipalitatea le oferă investitorilor străini. Aceasta a recomandat ca toţi investitorii din Suedia care doresc să dezvolte relaţii de afaceri cu oraşul nostru să se adreseze, prin intermediul Ambasadei, direct autorităţilor locale care pot facilita colaborarea între firmele suedeze şi cele craiovene. De asemenea, Primarul Municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a ţinut să-i precizeze E.S. Anders Bengtcen, faptul că municipalitatea acordă şi asigură asistenţă în ceea ce priveşte documentaţia necesară demarării afacerilor pe raza oraşului nostru, precum şi faptul că pentru investitorii care vin în Craiova taxele locale sunt 0.

Articol preluat de pe http://www.lupamea.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments