“De ce nu porți steaua galbena, jidane?”

Va mai amintiți de asta? N-ar trebui s-o uitați: ca in curând o sa vi se aplice chiar vouă. “Pai eu nu sunt jidan, sunt român, sunt urmașul dacilor”. Nu zău? Ei, afla ca pentru europeni, pașaportul românesc este in clipa asta, exact ce era steaua galbena pentru naziști.

Nici un popor nu e mai hulit, mai disprețuit, mai urat in Europa, decât românii. Fiecare secol are calul lui de bătaie, victimele lui, pe care da vina pentru toate eșecurile: in secolul 20 au fost evreii. In secolul 21, sunt românii.

Românii sunt jidanii secolului 21.

Înainte sa fie măcelăriți, împotriva evreilor s-a lansat o campanie oficiala de propaganda. In presa au fost publicate acuzații absurde: ca răpesc copii germani si ii omoară (deși la politie nu se înregistrase nici o răpire).

Ei bine, exact aceeași campanie are loc acum in Europa, împotriva românilor. Nu exista zi in care sa nu apară știri despre curvele din România, despre hoții de buzunare din România, despre cerșetorii din România, despre criminalii si violatorii din România:

 • In Marea Britanie, Daily Mail chiar s-a specializat in biciuirea românilor. Cum sa nu te înfurii pe români, când vezi acest articol despre cum fura ajutoarele sociale ale britanicilor? (vezi Marea Britanie taie ajutoarele sociale)
 • In Franța, Căile Ferate au pus in trenuri afișe cu “Atenție la hoții de buzunare ROMÂNI”. De fapt, in Franța, campania împotriva românilor e oficiala si susținuta chiar de televiziunea de stat: încât au protestat chiar unii jurnaliști francezi: Le Post, La Roumanie moquée chez Ruquier: un racisme à géométrie variable?
 • In Italia, o româncă care avea nevoie de un transplant a fost lăsata sa moara, iar medicul a spus cu voce tare: inimile italienilor nu sunt pentru români.
 • Până si in Japonia, după uciderea studentei de la Otopeni, presa a scris: “românii sunt criminali cunoscuți in lume, care exporta crime oriunde se duc si ca sunt prezenți si in Europa de Vest cu lanțuri de prostituție, rețele de cerșetori si crime din toata gama posibila. Este deja tipic pentru români sa dea vina pe “țigani”. Ii sfătuiesc pe toți japonezii sa stea departe de români, pentru ca sunt oameni foarte periculoși si necivilizați”.

Adevărul despre infractorii români!

Conform datelor oficiale ale Uniunii Europene, cele mai multe curve din Europa nu vin din Rusia, din Ucraina, sau din Republica Moldova: ci vin din România!

 1. România – 12% din total
 2. Rusia – 9%
 3. Bulgaria – 8%
 4. Ucraina – 7%
 5. Polonia, Ungaria, Moldova, Belarus – 4%
 6. Letonia, Lituania, Estonia, Slovacia, Cehia – 3%

(sursa: euobserver)

Tot românii sunt si cei mai numeroși infractori europeni, spun oficialii britanici:

Deci România nu este doar cea mai coruptă țară din Europa: ci și țara curvelor și a criminalilor. Sunt date oficiale.

Adevărul despre românii cinstiți!

Sunt si români care muncesc cinstit? Sigur ca da! Milioane! Dar statul socialist român habar n-are câți si unde sunt.

Cu ocazia referendumului, guvernul USL susținea că in România n-au mai rămas decât cel mult 14 milioane de oameni, in timp ce PDL-ul susținea ca ar fi 18 milioane. Va dați seama cat de incompetent este Statul român, daca nu poate sa-si numere nici măcar cetățenii si face aproximații cu 4 milioane de oameni?

Cati români au plecat cu adevarat in străinătate? Probabil ca aici USL avea dreptate: 7 milioane. E enorm! Putem sa vorbim, efectiv, de ruperea României in bucăți. Dar milioanele de români care muncesc cinstit in străinătate, au doua mari probleme:

 1. Ceilalți români, concetățenii lor. La Disneyland, la Paris, la intrare, era un escroc (unul singur) care le oferea turiștilor sa-i bage gratis in parc, cu o cartela falsificata de el. De unde era micuțul? Din…Sinaia! De ce era escroc? Pentru ca păcălea si firma, dar si pe turiștii care nu știau ca o sa li se ceara bilet si la ieșire, nu numai la intrare.
 2. Șomajul. Când 25% din spanioli sunt in șomaj, cum sa nu iți vina boala când vezi un român ca iți ia locul de munca, la jumătate de salariu? Si mai muncește si la negru!

“Românii sunt de vina pentru criză!”

Primul care a spus tâmpenia asta, a fost președintele Franței, Nicolas Sarkozy. Ce treabă au românii cu criza economică din Franța? Dar ideea a fost rapid preluata de alți politicieni europeni (chiar si de socialistul Francois Hollande). De ce? Pentru ca era o scuză care le pica la fix!

 • Cum sa spui ca de vina pentru criza este chiar populismul politicienilor: adică chiar tu?
 • Cum sa spui ca de vina sunt cheltuielile imense cu protecția sociala, cu subvențiile agricole, contractele de stat nerentabile?
 • Cum sa spui ca trebuie tăiate ajutoarele sociale, pensiile si mărita vârsta de pensionare?
 • Cum sa spui ca trebuie tăiate drepturile angajaților si scăzute salariile (nu cu 25%: ci cu 90%!)
 • Cum sa spui ca de vina este chiar socialismul european, care a încurajat putorile si traiul pe pomană?

E mult mai simplu sa spui ca trebuie tăiați…românii. Ei sunt vinovați pentru tot!

Ce îi așteaptă pe români?

Unde se vor termina toate astea? Pai, in cazul evreilor, s-au terminat in lagăre de exterminare. Iar deosebirea este ca evreii NU erau vinovați: românii sunt. In cazul românilor, majoritatea acuzațiilor chiar sunt reale.

Si chiar dacă unii români sunt nevinovați, europenii îi vor judeca pe toți la grămadă: ca e mai comod așa. E nedrept? Ei si? In cel mai bun caz, românii nu sunt decât niște slugi pentru europeni, cu joburile cele mai grele si mai prost plătite: păi, se sinchisește cineva vreodată de sentimentele slugilor? Uitați-va cum ii tratează americanii pe imigranții mexicani!

Aveați impresia ca ați intrat in Uniunea Europeana si gata, sunteți frați egali cu germanii? Aveați chiar obrăznicia să vă comparați salariile cu ale lor? Profesorii voștri, cu profesorii lor? Cine bă, voi?

Păi, bă, voi sunteți români. Sa nu uitați asta niciodată: români! Adică criminali, cerșetori, curve, hoți de buzunare, violatori. Sclavi împuțiți!

Voi n-o sa fiți niciodată egali cu nimeni!

Articol preluat de pe http://capitalismpepaine.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments