MobileVoip este o aplicatie VOIP pentru terminalele mobile cu care se poate face apeluri si trimite mesaje scrise la cele mai mici preturi folosind traficul de internet de pe mobil. Cum majoritatea celor dintre voi au un smartphone si cativa GB trafic, nu este nici o problema.

Ce trebuie facut?  Instalati programul pe telefon. Va faceti un cont la unul din urmatorii provideri de VOIP : http://www.mobilevoip.com/en/supported_brands/   Eu personal am ales EasyVoip  deoarece pare cel mai ieftin : € 0.010  pe fix si    € 0.041  pe mobil.

Datele contului le introduceti in MobileVoip si gata !!! Trebuie sa aveti minim 3G sau WiFi.  Eu personal folosesc asa ceva de un an si ceva.  Inainte l-am folosit pe PC. Este versiune si pentru PC https://www.easyvoip.com/download

 

Contactează oamenii dragi oricând, cu MobileVOIP. Pentru a face acest lucru cât mai simplu posibil, MobileVOIP prezintă o scurtă privire de ansamblu asupra celor mai bune tarife pentru câteva destinaţii importante.

Pentru toţi cei care vor să economisească bani oriunde şi oricând, aici poţi găsi cele mai ieftine servicii existente pentru ţările preferate. Descarcă MobileVOIP astăzi şi devino unul din milioanele de apelanţi mulţumiţi, care nu caută decât cele mai mici tarife posibil!

 

Poţi folosi telefonul mobil pentru toate apelurile efectuate cu Voip! Tot ce trebuie să faci e să instalezi aplicaţia MobileVOIP pe smartphone-ul tău:

Comentati folosind contul Facebook

comments