http://us.123rf.com/400wm/400/400/scanrail/scanrail1207/scanrail120700029/14629581-financial-crisis-in-europe-concept-golden-euro-symbol-in-lifesaver-belt-floating-on-blue-water-surfa.jpgDoamne ajuta !!!

„Recesiunea in Europa s-a terminat” e anuntul optimist facut miercuri de Business Insider, care mai apoi nuanteaza afirmatia: „a ajuns la final sau este pe cale sa ajunga acolo”.

Informatia este „clara”, potrivit sursei citate, avand in vedere datele economiilor cheie de pe continent, care indica inceputul unei reveniri timide

Astfel, productia in Franta a atins cel mai ridicat nivel din ultimii 2 ani. Iar raportul Flash PMI privind Germania – motorul Europei – este mult mai puternic decat s-a anticipat.

In plus, datele privind produsul intern brut al Spaniei indica faptul ca in trimiestrul 2, economia s-a comprimat mai putin decat indicau estimarile.

Si incredrea in industria Frantei este in crestere, mai scrie Bussines Insider.

In afara Zonei Euro, in Marea Britanie, are loc, de asemenea, un proces de revenire.

Toate aceste lucruri nu inseamna insa o ameliorare rapida a unei situatii extrem de dureroase, mai ales in privinta somajului. In Spania si Portugalia, exista probleme politice, care ar putea reaparea si in Grecia. „Per total, criza in Zona Euro nu s-a terminat. Insa aceasta faza economica se apropie de final”, concluzioneaza Business Insider.

Preluat de pe http://stirileprotv.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments