Norway PM's taxi passengers were paidPremierul norvegian si-a inceput campania electorala printr-un clip care il infatiseaza pe el drept sofer de taxi. Imaginile arata cum pasagerii sunt extrem de surprinsi cand se urca in masina si il recunosc.

La numai o zi de la publicarea imaginilor, presa a aflat ca norvegienii care s-au urcat in taxi erau de fapt platiti, scrie The Local.

Luni, pe Internet, au fost publicate imagini in care premierul norvegian Jens Stoltenberg se afla la volanul unui taxi. Stoltenberg a declarat ca a vrut sa intre in contact cu votantii norvegieni si a considerat ca taxiul este unul dintre putinele locuri unde oamenii isi impartasec opiniile.

Potrivit clipului, premierul a purtat uniforma de taximetrist si ochelari de soare si nu si-a dezvaluit identitatea decat in momentul in care pasagerii l-au recunoscut. Reactiile oamenilor au fost surprinse de o camera video ascunsa.

Clipul a fost ulterior postat pe pagina de Facebook a primului ministru.

Totusi, la numai o zi dupa aparitia acestui clip, au aparut informatii in presa cum ca pasagerii care s-au urcat in masina au fost platiti de partidul din care face parte premierul.

„Este vorba despre cinci oameni obisnuiti care au fost opriti pe strada si intrebati daca vor sa ia parte la un clip pentru Partidul Muncii. Nu li s-au dat mai multe detalii, ci doar li s-a spus sa astepte ca vor fi luati de un taxi”, a declarat Pia Gulbrandsen, purtator de cuvant al partidului.

Fiecare dintre pasageri a primit 65 de euro din contul firmei de productie Try al carei patron este un apropiat al premierului.

Preluat de pe http://www.ziare.com/

Comentati folosind contul Facebook

comments