http://media.rtv.net/image/201207/w620/peste_pacu_25289700.pngUn peste carnivor originar din America de Sud, cunoscut pentru atacuri asupra organelor genitale masculine, a fost identificat in apele reci ale Scandinaviei.

Este vorba despre pestele Pacu, o specie inrudita cu celebrul Piranha, despre care muzeologii danezi sustin ca ar confunda testiculele cu prada sa preferata – nucile, pe care adora sa le sparga intre dinti, explica CNN.

Inotatorii care fac scufundari in apele Stramtorii Oresund au fost avertizati cu privire la pestele care le pune in pericol barbatia, dupa ce un pescar a gasit un exemplar din aceasta specie prins in plasa navodului sau.

Inca un cal si-a muscat stapanul de organele genitale

Cu toate ca pare fioros, Pacu nu este la fel de periculos ca Piranha, care are dintii mai ascutiti. Totusi, dantura sa este destul de taioasa pentru a sfasia ligamente sau chiar degete, avertizeaza expertii.

Inca nu se stie cum a ajuns Pacu in apele reci din nordul Europei, dar specialistii spera ca testele genetice la care va fi supus exemplarul prins din greseala de pescar sa lamureasca misterul.

Pana atunci, se recomanda ca inotatorii sa poarte costume cat mai mulate in zona intima

Preluat de pe  http://www.ziare.com/

Comentati folosind contul Facebook

comments