Recent mutat in Romania pentru a-si cladi o cariera muzicala solida, Ovi nu a uitat de Norvegia, tara in care a locuit timp de foarte multi ani. Single-ul „One Day”, pe care l-a lansat in urma cu cateva saptamani pe piata muzicala autohtona, a fost lansat si in Norvegia, in cadrul uneia dintre cele mai populare emisiuni de radio – „Nitimen”.

ovi

Artistul a vorbit despre mutarea sa in Romania, dar si despre planurile profesionale pe care si le-a facut pentru urmatorii doi ani. Ovi a anuntat in exclusivitate ca noul single va beneficia si de un videoclip, care se va filma pe data de 7 mai.

One Day a fost lansata si in Norvegia, unde a inceput sa prinda foarte bine. In curand urmeaza sa filmam si videoclipul, iar eu nu pot decat sa ma bucur pentru ca pot promova in alte tari limba romana! Versiunea piesei ce se difuzeaza pe radio in Norvegia este cea cu refrenul in romana!” a declarat Ovi.

Ovi, care a participat la Eurovision 2010 impreuna cu Paula Seling, cu melodia „Playing with fire”, este deja foarte popular in Norvegia, el fiind invitat la diferite emisiuni TV pentru a-si promova noul single.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments