http://i1.top.de/094/350094,h_392,pd_3,w_588/tom-cruise-anette-iren-johansen.jpgO fostă membră a Bisericii scientologice face dezvăluiri despre actorul american Tom Cruise şi legătura acestuia cu cultul controversat.

Norvegiana Anette Iren Johansen (27 de ani) susţine că era studentă în Copenhaga în momentul în care s-a alăturat Bisericii scientologice, în 2002, rolul său fiind acela de a poza în revistele publicate de organizaţie şi în filmele de prezentare.

Tânăra susţine că în 2005 s-a numărat printre femeile care au participat la audiţiile secrete organizate de Biserica scientologică pentru a-i găsi o soţie actorului Tom Cruise, înainte de căsătoria acestuia cu Katie Holmes, scrie Daily Mail, preluat de Mediafax.ro.

Femeia a fost rugată se se prezinte la un interviu în Copenhaga, în ianuarie 2005, în timpul căruia i s-au pus „foarte multe întrebări despre viaţa personală, despre istoria familiei, despre întreaga activitate în cadrul Bisericii Scientologice”.

„Erau multe zvonuri despre Tom Cruise la acea vreme. El tocmai venise în Norvegia la un concert legat de Premiul Nobel”, a declarat pentru revista australiană Women’s Day.

Anette Iren Johansen susţine că i s-a cerut atunci să semneze un contract prin care se angaja să nu dezvăluie nimic despre acea întâlnire. În plus, după două săptămâni, tânăra a fost sunată de un bărbat ce reprezenta „Golden Era Productions” din California, care ar fi întrebat-o dacă este adepta „perversiunilor sexuale”.

Preluat de pe http://www.realitatea.net/

Comentati folosind contul Facebook

comments