http://us.cdn282.fansshare.com/photos/simonahalep/simona-halep-massive-chest-tennis-player-pcevxl-fs-hot-340485189.jpgDe la Wikipedia : Simona Halep si Caroline Wozniacki

Mai jos aveti un video scurt despre prestatia romancei … Acest weekend a fost unul dintre putinele in care numele de Romania nu mai era asociat cu tiganii si regele Cioaba, cu problemele din Romania samd   Noi nu am mai aparut la categoria „weird” ci chiar la un loc de cinste as putea spune. Asadar, totul in Romania nu e pierdut cum din pacate chiar  unii conationali promoveaza, ci cred ca desi e greu , odata si odata va fi bine …

Simona Halep a obtinut sambata dimineata calificarea in finala probei feminine a turneului american de la New Haven, dotat cu premii in valoare totala de aproximativ 700.000 de dolari.

In semifinale, tenismena noastra a invins-o pe fosta lidera a clasamentului WTA, Caroline Wozniacki, in doua seturi, cu 6-2, 7-5.

Constanteanca in varsta de 21 de ani o va intalni in finala pe Petra Kvitova (Cehia), care in semifinale a trecut de compatrioata sa, Klara Zakopalova, in doua seturi, scor 6-0, 6-1.

Finala dintre Simona Halep si Petra Kvitova, castigatoarea editiei trecute a turneului american, e programata sambata seara.

Dupa calificarea in ultimul act, Halep si-a asigurat 320 de puncte in clasamentul WTA si un cec in valoare de 62.300 de dolari.

De asemenea, in urma evolutiei de la turneul de la New Haven, Simona Halep va intra luni pentru prima oara in cariera in Top 20 mondial.

Trei turnee a castigat Simona Halep in aceasta vara: Nurnberg, s’Hertogenbosch si Budapesta.e

Preluat de pe http://www.ziare.com/

Comentati folosind contul Facebook

comments