O femeie a murit, iar bebeluşul său în vârstă de două luni este în stare foarte gravă, în urma unui accident de circulaţie produs în Surnadal, o comună în județul Møre og Romsdal, Norvegia.

Maşina pe care o conducea femeia, care ar fi o româncă din Bucureşti stabilită în Norvegia, s-a ciocnit puternic de un TIR. În maşină se mai afla un băiat, în vârstă de 18 ani. El este în stare gravă, dar stabilă.

Potrivit tk.no, cei doi răniţi se află la spitalul St. Olav, din Trondheim, unde au fost transportaţi de urgenţă. Şoferul maşinii de marfă nu a fost rănit, dar a fost puternic afectat de accident.

Şoferul va fi intervievat pentru a se stabili cauza producerii accidentului. Potrivit presei norvegiene, drumul nu era acoperit cu zăpadă sau polei la momentul producerii accidentului.

Ştirea ne-a fost transmisă de un utilizator REALITATEA.NET stabilit în Norvegia, cu ajutorul adresei [email protected]. Dânsul a adăugat că femeia implicată în accident este româncă, informaţie neprecizată de unele publicaţii norvegiene.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments