Romancele sunt femei foarte frumoase, nu o spunem doar noi, ci au spus-o si altii care ne-au trecut granitele. Insa se pare ca niciun oras din Romania nu este inclus in acest top al celor mai frumoase femei. Totusi, nu strica sa arunci o privire.

Locul 10 – Montreal, Canada

Montreal este o mica oaza de cultura europeana intr-o locatie indepartata, Canada. Centru universitar si economic, Montreal este un oras vibrant cu o viata de noapte surprinzatoare.

Editorii revistei Travelers Digest privesc frumusetea femeilor de aici ca un bonus si le asemuieste cu frumusetea celei mai sexy limbi din lume, franceza.

Locul 9 – Seoul, Coreea de Sud

Femeile asiatice au ceva aparte – poate pentru ca sunt minione, poate forma ochilor, indiferent il au pe „vino-ncoace”.

Seoul pe langa cea mai interesanta viata de noapte din Asia se bucura si de reputatia celor mai frumoase femei.

Locul 8 – Amsterdam, Olanda

Editorii Travelers Digest afirma ca Amsterdam trebuia neaparat sa fie in acest top.

Femeile olandeze sunt frumoase, libertine si lipsite de prejudecati, pe langa faptul ca sunt educate si amuzante.

Locul 7 – Tel Aviv, Israel

Aspectul exotic al femeilor din Israel conferit de pielea lor maslinie si ochii verzi este motivul pentru care Tel Aviv se afla in acest clasament. Poate si pentru ca aceste femei ne duc cu imaginea cadanelor prezentate in atatea productii cinematografice.

Locul 6 – Moscova, Rusia

Datorita numeroaselor premii de Miss World castigate, Rusia se poate bucura cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume.

Inalte, subtirele, blonde sau brunete, cu ochii albastri, tinerele rusoaicele sunt inegalabile. Insa ar trebui sa precizam faptul ca ele nu sunt atat de usor de cucerit, daca ne gandim la cum arata conationalii de sex masculin.

Locul 5 – Varna, Bulgaria

Se pare ca vecinii nostri de pe Dunare stau destul de bine la capitolul frumusetii femeilor.

Dupa minunatele peisaje si localitatea Varna aflata langa litoralul Marii Negre, femeile sunt un bun de pret al bulgarilor.

Locul 4 – Buenos Aires, Argentina

Editorii Travelers Digest afirma ca Buenos Aires are cele mai frumoase femei din America de Sud, chiar mai frumoase decat cele din Brazilia, Venezuela sau Columbia. Nu stim daca trebuie sa le luam cuvantul drept lege, insa cu totii avem dreptul la o opinie .

Buenos Aires se bucura, pe langa femeile frumoase, de o atmosfera culturala si poate de cel mai incitant dans din lume, tangoul.

Locul 3 – New York City, SUA

Deoarece New York-ul este “casa” a multor culturi si etnii, capitala statului are printre cele mai frumoase si mai diverse femei din lume.

Totusi, nu trebuie sa uitam ca New York-ul este capitala modei si aici poti gasi nu doar femei foarte frumoase ci si foarte bine imbracate.

Locul 2 – Stockholm, Suedia

Imagineaza-ti un oras unde poti gasi pe strada femei foarte frumoase, blonde, inalte si vesele… exact asa este Stockholmul.

Desi se afla pe al doilea loc in clasament, Suedia s-a clasat pe prima pozitie intr-un top al tarilor cu cele mai frumoase femei.

Locul 1 – Kiev, Ucraina

Kiev este orasul celor mai frumoase femei din lume, iar daca stii o ucraineanca vei fi de acord cu aceasta afirmatie.

De asemenea, femeile din Ucraina sunt educate si intotdeauna pregatite sa discute despre literatura sau filosofie.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments