http://rotonde.files.wordpress.com/2010/05/sc2fs2.jpgAmbasada României la Oslo intenţionează să verniseze în spaţiile proprii, la începutul lunii aprilie 2013, o expoziţie colectivă de pictură sau de fotografie a unor artiști plastici români, amatori sau profesioniști, din Norvegia.

Ambasada îi invită pe toţi cei interesați să trimită, în format electronic, o scurtă descriere a propriilor lucrări (de exemplu peisaj reprezentând … , acuarelă/ulei pe pânză/gravură …, dimensiuni …), atașând şi un set de poze exemplificative, precum şi condiţiile de expunere în cadrul Ambasadei (cum ar fi menţionarea unei perioade maxime de timp în care lucrările pot sta în custodie la Ambasadă). Nu există limite de vârstă sau de orice altă natură, însă lucrările trebuie să fie decente, să respecte o minimă rigoare artistică și să se preteze expunerii pe perete în condiții de lumină naturală. Selecţia finală a lucrărilor expuse va aparţine Ambasadei.

Precizăm faptul că autorii sunt responsabili de transportul lucrărilor la şi de la Ambasadă, de înrămarea propriilor lucrări artistice, de calitatea și conținutul exponatelor, precum și de asigurarea lucrărilor (dacă este cazul). Ambasada va încheia cu fiecare expozant în parte un contract de custodie, în care vor fi precizaţi termenii concreți ai colaborării. Fiecare lucrare expusă va avea atașată o etichetă în care va fi menționat numele autorului.

Ambasada României la Oslo nu poate plăti niciun fel de onorariu expozanţilor, însă le oferă acestora prilejul ca lucrările lor să fie vizionate și apreciate – în Salonul Talentelor Românești – de un public numeros şi divers format din români şi străini, care participă în mod regulat la acţiunile noastre de diplomaţie publică.

Propunerile de proiecte vor trebui trimise doar în format electronic la Ambasadă, la adresa [email protected], până la 15 martie 2013.

(Ambasada României la Oslo, 25 februarie 2013)

Anunt preluat de pe http://oslo.mae.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments