http://www.visitnorway.com/ProductImages/TellUs/TellUs_6919_23_large.jpgFirmele norvegiene din domeniul turismului cauta 50 de romani interesati de cultura, istoria si geografia acestei tari nordice care sa lucreze ca ghizi turistici in Norvegia.

In Norvegia, tinerii vor indruma pasagerii in croaziere si excursii pe uscat pe perioada verii, conform unui anunt de angajare publicat pe site-ul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, ANOFM.
Aplicantii pentru aceste joburi  trebuie sa fie interesati de cultura, istoria si geografia norvegiana. Candidatii selectati vor fi supusi unor teste de limba straina si vor trebui sa participe la un program de instruire, care se va derula sub forma unui curs online inainte de a merge in Norvegia.

In plus, acestia vor mai participa la un al doilea curs on-site in Norvegia, de la 22 aprilie pana la mijlocul lunii mai. Candidatii cu studii superioare, de minim 1 an la nivel de Universitate vor avea prioritate.

Limbile straine pe care trebuie sa le cunoasca candidatii: engleza-fluent, germana-nivele C1,C2, spaniola-nivel de la B2 la C2 si franceza. Potrivit datelor publicate pe site-ul ANOFM, salariul mediu oferit este de 2.000 de euro lunar, iar cheltuielile de cazare si hrana vor fi achitate separat de salariu.

Cazarea celor selectionati se asigura pe cont propriu si costa aproximativ 550 euro pe luna, plus plata cheltuielilor de electricitate in apartamente.

Potrivit ANOFM, perioada pe care se incheie contractele de munca este 15 aprilie – 1 septembrie, iar joburile pot fi cu norma intreaga sau part-time.

Articol preluat de pe  http://www.manager.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments