Descriere: Laboratorul de microbiologie medicala este parte a sectiei de medicina de laborator din Helse Fonna, spitalul din Haugesund. Acesta va fi modernizat si sunt planificate investitii in instrumente moderne si cresterea automatizarii. Veti avea responsabilitati medicale pentru zona de specializare. Pot aplica si persoane din ultimul an de specializare. Veti contribui pozitiv la un mediu profesional si de echipa, veti lucra in mod structurat, orientat spre obiectiv, veti promova increderea si respectul si trebuie sa aveti interes pentru dezvoltare profesionala. Veti participa la planificarea si implementarea noilor servicii, la noi metode de testare si la noi instrumente. Responsabilitatea medicala este in principal asociata cu bacteriologia.

Firma: HELSE FONNA HF

Localitate: HAUGESUND

Ocupatie: Consultant in microbiologie medicala

Cerinte: Solicitantul trebuie sa aiba autorizatia consiliului medical norvegian pentru a lucra ca medic in specializarea recunoscuta in domeniul microbiologiei medicale. Se solicita experienta relevanta in spitale.

Limbi straine: Limba norvegiana-nivel inalt (scris si oral) sau o alta limba scandinava

Salariu: Salariu prin acord

Alte beneficii: Ajutor in gasirea cazarii, contracte bune de pensie si asigurare, curs de limba norvegiana

Durata contract: Permanent, full-time, cu incepere cat mai curand posibil

Mod de aplicare: Se completeaza aplicatia direct pe link-ul: https://www.webcruiter.no/WcMain/AdvertViewPublic.aspx?oppdragsnr=3695400842&culture_id=NN-NO&company_id=5253&link_source_id=0

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments