Descriere: Laboratorul de imunologie si transfuzie este parte a sectiei de medicina de laborator din Helse Fonna, spitalul din Haugesund. Acesta va fi modernizat si sunt planificate investitii in instrumente moderne si cresterea automatizarii. Veti avea responsabilitati medicale pentru zona de specializare, veti participa la activitatile de dezvoltare ale departamentului, veti lucra in echipa. Pot aplica si persoane din ultimul an de specializare. Veti contribui pozitiv la un mediu profesional si de echipa, veti lucra in mod structurat, orientat spre obiectiv, veti promova increderea si respectul si trebuie sa aveti interes pentru dezvoltare profesionala.

Firma: HELSE FONNA HF

Ocupatie: Consultant in imunologie si medicina de transfuzie

Localitate: HAUGESUND

Cerinte: Solicitantul trebuie sa aiba autorizatia consiliului medical norvegian pentru a lucra ca medic in specializarea recunoscuta in medicina de imunologie si transfuzie. Se solicita experienta relevanta in spitale.

Limbi straine: Limba norvegiana-nivel inalt (scris si oral) sau o alta limba scandinava

Salariu: Salariu prin acord

Alte beneficii: Ajutor in gasirea cazarii, contracte bune de pensie si asigurare, mediu profesional care va poate dezvolta pe parcursul anilor urmatori, lucru in echipa cu specialisti din alte domenii, curs de limba norvegiana

Durata contract: Permanent, full-time, cu incepere cat mai curand posibil

Mod de aplicare: Se completeaza aplicatia direct pe link-ul: https://www.webcruiter.no/WcMain/AdvertViewPublic.aspx?oppdragsnr=3695398307&culture_id=NN-NO&company_id=5253&link_source_id=0

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments