- UTSATT FOR KORRUPT PÅTALEMYNDIGHET OG RETTSVESEN:  Nicolae Stoica (til høyre) kan ikke utvises fra Norge til Romania fordi han feilaktig ble dømt der, sier Oslo tingrett i en kjennelse. Her utenfor Sofienberg kirke i Oslo i fjor høst i forbindelse den omdiskuterte romleiren der. FOTO: HILDA NYFLØT / DAGBLADET

„Mulţi norvegieni şi-au format impresia că romii săraci care cerşesc în Norvegia sunt criminali. După cum se pare, acest punct de vedere a fost confirmat în vara aceasta, când poliţia din Oslo a subliniat faptul că într-un sondaj realizat, “68 din 69 de cerşetori” erau înregistraţi cu infracţiuni. De asemenea, poliţia a declarat recent că in total 628 de români au fost arestaţi pentru furt până acum în acest an.” 

În aceste condiţii, mulţi sunt de părere că, da, este probabil adevărat, aşa cum susţin cele mai dure critici, că este imposibil de făcut o distincţie între criminalitate şi romi! Ceea ce mulţi oameni nu au remarcat este faptul că cea mai mare parte a infracţiunilor cu care cerşetorii săraci din sondajul din vară erau înregistraţi au fost încălcări ale legii ordinii publice. Din cele 628 de persoane sărace înregistrate în statistică cu infracţiuni economice, majoritatea erau vinovaţi de furtişaguri de la magazine. – continuarea pe http://www.ziarulunirea.ro/exclusiv-victima-a-coruptiei-institutionale-din-alba-subiect-de-prima-pagina-in-presa-norvegiana-134932.html

Cel putin pentru romanii din Norvegia, numele lui Nicolae Stoica are o anumita rezonanta. Este deseori asociat cu cel al cersetorilor si altor infractori care cu pasapoarte romanesti ne fac de toata bafta. Acest tigan este ceva mai scolit decat ceilalti analfabeti din jurul lui si de acolo si tupeul peste masura.

Dupa ce a comis nu stiu ce infractiuni prin Romania si a fost condamnat la 4 ani cu executare, s-a miscat destul de repede si a fugit in Norvegia unde s-a jelit la toate usile cum ca romanii-s inapoiati si ca au ceva cu rasa lui etc. Atata timp cat 95% dintre tigani au drept preocupare infractiunile si nu munca , romanii care pe nedrept sunt pusi in oala cu ei, au toate motivele din lume sa aiba asa atitudine. De ce sa ne ascundem dupa deget ? Care etnie este cea mai dispretuita in Romania ?

Povestea cu infractiunile din Romania o gasiti aici http://www.ziarulunirea.ro/video-albaiulian-urmarit-international-la-stirile-tv-reclamand-persecutia-politistilor-norvegieni-dupa-ce-200-de-romi-s-au-instalat-in-curtea-unei-biserici-din-oslo-104345.html

A stiut sa profite de naivitatea fara masura a norvegienilor si un judecator i-a dat castig de cauza :

http://stoicanicolae.files.wordpress.com/2013/04/hotarare_tribunal_oslo_stoica.pdf

Nu m-as mira sa dea Romania in judecata la CEDO si sa castige si acolo iar din pensiile si salariile amarate ale celor ce muncesc sa-si faca si acolo un profit.

Asa ca, ar trebui ca sa stam cu mana in san si sa facem putina mediatizare in acest caz, pentru ca scandinavii sa faca distinctia CLARA dintre tigani si romani. Ce-as face de-as avea puterea …

Mai jos aveti doua sondaje de opinie :

[poll id=”6″]

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

[poll id=”7″]

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Puteti sa-i transmiteti urarile voastre aici https://www.facebook.com/grupuldiplomaticalrromilor sau aici pe blogul lui http://nicolaestoica.coruptialocalaalba.org/

Acest infractor si-a permis sa-l intimideze chiar si pe Ambasadorul Romaniei la Oslo : http://nicolaestoica.coruptialocalaalba.org/2013/04/24/pentru-ca-nu-au-putut-fi-corupte-autoritatile-norvegiene-acestia-au-decis/

Voi pune textul mai jos :

aprilie 24, 2013 by

In atentia,
functionarului public-Ambasador roman Ionita Daniel

Inteleg foarte bine ca ati observat in final ca am atras atentia si simpatia statului norvegian care acum inteleg ca trebuie sa fiu protejat de grupari interlope constituite din functionari si agenti publici din Romania.
Din cate vad ati fost pregatit de structurile sau servicile de informatii soviniste din Romania, unde aveti ca misiune *diplomatica-tinta distrugerea acelor cetateni romani care doresc sa ceara protectie pe teritoriul Norvegian. Unul dintre aceste drepturi este chiar protectia si siguranta personala a subsemnatului fata de statul roman. Sunt multi cetateni romani care intra in puscarii nevinovati. Va pricepeti foarte bine, voi securistii, la persecutarea proprilor cetateni in fata justitiei romane. Ati invatat sa amenintati si sa terorizati pe aceia care va vorbesc deschis despre sistemul judiciar mafiot.
Eu stiu ca mai sunteti numit aici cu intentia de a contracara relatiile economice – de afaceri, culturale si multe altele intre cetatenii romani de etnie roma si guvernul Norvegian. Eu stiu ca sunteti numit aici de catre guvernul roman sa mintiti, in numele acestuia si a unor politicieni romi corupti, ca cele 305 milione de euro destinate Romaniei pe anumite domenii (unul din aceste este includera romilor in societate) sunt investiti cu transparenta. Eu stiu ca sunteti functionar public de rang inalt si ati fost acreditat ca ambasador pe teritoriul Regatului Norvegian chiar de familia regala. Avertizez! NU VA JUCATI CU VIATA SI SIGURANTA PERSONALA. Opriti(va) orice actiune neconforma cu libertatea de exprimare rasista dinspre comunitatea de romani aflata pe teritoriul norvegian. Incetati orice forma de rasism impotriva mea. Iit spun de acum sa te potolesti cu actiuni de invrasmare a proprilor cetateni impotriva disidentului antirasist roman Nicolae Stoica. Detin informatii ca lucrati la discursuri si proteste impotriva personalitatii mele. Nu uitati ca sunt un reper moral-intelectual in comunitatea de romi!! Nu uitati ca am primit protectia si dreptatea judecatorului norvegian impotriva autoritatii judecatoresti din Romania!! Povestea toata pe pagina de internet: www.coruptialocalaalba.org
Cunosc ca va este frica in viitorul apropiat, de un scandal diplomatic pe tema a 14 detinuti politici de etnie roma ( 8 dintre acestia sunt tinuti in puscariile din romania si alti 4 stau ascunsi iar altul a primit suspendare) care cum am probat in fata judecatorului norvegian cu totii suntem nevinovati. Guvernul roman vrea ca dumneavoastra sa fiti retras din functia de ambasador deoarece nu ati stiut sa gestionati cazul meu. Cu alte cuvinte: Nu au putut fi corupte autoritatile norvegiene! Voi, functionarii publici romani trebuie sa acceptati si sa va asumati RESPONSABILITATEA GRESELI in timpul serviciului PE CARE O FACETI… NIMENI NU VA OMOARA! pentru Dumnezeu!
Actiunile mele politice nu se vor opri impotriva dumneavoastra si a guvernului roman in care continuati sa insultati cetatenii romani de etnie roma aflati pe teritoriul norvegian. Asa cum stiti si dumneavoastra am demonstrat ca sunteti un reprezentant slab in relatia cu noi romanii de etnie roma. Ati facilitat unele servicii doar cu cei care va simpatizeaza, cu asa zisi sovinistii.
Avertizez comunitatea de romani din Norvegia sa nu asculte de voci cu actiuni rasiste.Sa fie unita si sa inteleaga ca procesul si protectia statului norvegian impotriva unor grupari interlope de crima organizata constituite din functionari publici magistrati, politisti si agenti guvernamentali din Romania este o palma data sistemului judiciar corupt din Romania. Voi informa politia norvegiana si statul roman cu privire la actiunile de intimidare a Aa mea si a justitiei norvegiene de catre agenti guvernamentali.
Nu de mult din fata Institutului Fafo din Oslo, in calitate de invitat sa asist la ascultarea Conferintei Internationale de incluziune a Romilor am fost si bruscat si arestat de catre politia Interpol. Informatori care au insistat arestarea mea pe motiv ca sunt urmarit international nu au fost altii decat agentii guvernamentali romani care se aflau la aceiasi conferinta. In acesta perioada scurta, cat am stat in arest 37 de ore, agenti guvernamentali romani de etnie roma au iesit pe starzile din Oslo sa informeze eronat ca eu sunt un pedofil. Au mizat pe faptul, asa cum *stim noi societatea romaneasca ca romii sunt usor de manipulati. Adica acestia trebuiau sa spuna ca eu sunt cel care am denuntat in anul 1999 practici de pedofilie din partea unor cetateni straini care sau dat drept sponsori TIMP DE 10 ANI pentru- in casele de copii. Unde in final cazul a fost ascuns.
Sa-i fie rusine justitie romane! Nu mai eu stiu ce simt in acest moment! Nu stiti cat timp am luptat sa obtin aceste cuvinte: Sunteti Liber pe teritoriul norvegian, domnule Nicolae Stoica!
Batalia pentru eliberarea detinutilor romi din puscariile din Romania nu se va opri. Cineva trebuie sa invete de la asta… pentru toata viata sa va fie clar…MAMA VOSTRA DE NATIUNE!

Cu deosebita desconsideratie,
azilant politic, Nicolae Stoica

Comentariile sunt de prisos …

Uitati cum a aparut cazul in presa norvegiana : http://www.dagbladet.no/2013/04/17/nyheter/innenriks/romfolk/utlevering/folk_er_folk/26722103/

Pe ziarist in cheama Øystein Andersen [email protected]

Ar fi bine sa-l informam corect.

 

 

Comentati folosind contul Facebook

comments