http://www.trm.md/photo_news/wizzair-curse-low-cost-pe-3-aeroporturi-din-r-moldova/big-wizzair-curse-low-cost-pe-3-aeroporturi-din-r-moldova.jpgMi-a fost adus la cunostinta faptul ca incepand din data de 18 mai, WizzAir va avea curse intre Bucuresti (Otopeni)  si Oslo (Torp). Se pare ca vor fi doua curse pe saptamana. 

Aici veti avea tabelul cu orarul. http://wizzair.com/ro-RO/TimeTable/Bucharest/Oslo-Sandefjord-Torp

Derulati putin pana la luna mai si veti vedea cursele.  pentru cei mai lenesi 🙂 le-am facut si un print screen cu luna mai, loc unde veti vedea si pretul.

Veti spune ca da, desi e low cost , e totusi un avion …   Ei bine o sa ra razganditi : pretul incepe de la 373 de lei si ajunge la 533 !!!

Mai ieftin de atata ?

 

 

osloooooooooo

 

Informaţii importante

Potrivit legislaţiei române (legea nr. 248 din 2005 referitoare la libera circulaţie a cetăţenilor români în străinătate), cetăţeni români sub 18 ani pot călători în străinătate numai însoţiţi de către ambii părinţi sau de către un singur părinte/adult, şi având asupra lor documentele necesare. Wizz Air refuză transportul pasagerilor care nu prezintă documentele solicitate. Vă rugăm ca înainte de călătorie să vă informaţi în legătură cu formalităţile necesare.

Anticipiaţi că vă veţi modifica datele de zbor?

Adăugaţi WIZZ Flex la rezervarea dvs. la pasul următor de pe pagina Personalizare şi economisţi taxa de modificare!

Regulament Tarif

Wizz Air va aplica cu stricteţe următoarele reguli:

 • Regulile în legătură cu bagajele de mână pentru zborurile cu plecarea după 24 octombrie 2012:
  Dacă bagajul dvs. de mână măsoară 42x32x25cm sau mai puţin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie să aibă loc sub scaunul din faţa dvs.
  Dacă bagajul dvs. de mână depăşeşte dimensiunile unei genţi de mână mici, însă nu este mai mare de 56 x 45 x 25cm, îl puteţi transporta la bord contra unei taxe de 42 RON. Acesta trebuie să încapă în compartimentul de deasupra scaunelor. Trebuie să îl puteţi amplasa în compartimentul de deasupra scaunelor fără ajutorul altei persoane
 • Numărul de bagaje pe care doriţi să le transportaţi în cală trebuie să fie indicat şi achitat în timpul procesului de rezervare (fie via wizzair.com sau prin intermediul centrului telefonic). Se pot adăuga bagaje suplimentare la o etapă ulterioară prin intermediul site-ului wizzair.com sau al Centrului Telefonic contra aceleiaşi taxe. În cazul în care achitaţi pentru bagaje suplimentare la aeroport, acestea vor fi supuse unei taxe de bagaje mai mari. În cazul în care pasagerul predă la check-in un număr mai mic de bagaje decât cel achitat, taxa de bagaje nu va fi returnată.
 • Direcţia, ora şi data zborului POT FI MODIFICATE cel târziu cu 3 ore înainte de plecare, plătindu-se o taxă de schimbare a acestora. În cazul în care preţul, taxele, tarifele şi cheltuielile aferente noului zbor, la data şi la ora pentru care a fost schimbat, sunt mai mari decât cele asociate cursei iniţiale, pasagerul va plăti diferenţa.
 • În cazul rezervărilor făcute printr-o linie aeriană Wizz Air – Wizz Air Ungaria (cod de operare WAH) sau Wizz Air Ucraina (cod de operare WAU) – cursele astfel rezervate nu pot fi înlocuite cu curse organizate de către o altă linie aeriană Wizz Air. Rezervările pentru cursele interne nu pot fi înlocuite cu rezervări pentru curse internaţionale şi nici invers.
 • Şi numele pasagerului de pe biletul rezervat poate fi schimbat, plătindu-se o taxă de schimbare a acestuia.
 • Numărul de locuri oferit la acest preţ este limitat şi poate să nu fie disponibil în cazul rezervărilor ulterioare făcute pentru cursa aceasta sau pentru alte curse.
 • Preţurile se pot modifica până în momentul cumpărării biletelor.
 • Prezentarea la aeroport pentru îmbarcare începe cu 2 ore înainte de ora programată pentru zbor şi se încheie cu 40 de minute înainte de aceasta în conformitate cu Orarul de Zbor al aeroportului Locului de Decolare. În cazul în care nu reuşiţi (a) să finalizaţi formalităţile de prezentare pentru îmbarcare în Intervalul de Prezentare pentru Imbarcare, sau (b) sa vă prezentaţi la imbarcare sau să ajungeţi la poarta de îmbarcare la timp, din oricare motiv, rezervarea dvs. va fi anulată, vi se va refuza îmbarcarea, si vă vom returna contravaloarea Preţului Total din care se vor deduce contravaloarea Taxelor pentru Alte Servicii şi Taxa pentru Rezervarea Locului.

 

Comentati folosind contul Facebook

comments