Angajatorii din Norvegia, interesaţi de inginerii româniAu fost publicate noi posturi pentru români în Norvegia pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). Vezi cerinţele la angajare şi salariile mai jos.

Angajatorii din Norvegia caută ingineri de căi ferate, drumuri şi poduri, mecanici auto, ingineri de structură şi operatori CNC. Salariile pot ajunge la 4.300 de euro pe lună.

Mecanicii auto cu studii de specialitate şi buni cunsocători ai limbii engleze pot câştiga 18 euro brut pe oră (aproximativ 2.500 euro lunar) în localitatea Bergen. Orele suplimentare vor fi plătite în plus. Detalii aici.

Inginerii de infrastructură sunt plătiţi cu 4.000 de euro brut pe lună pentru început, în funcţie de experienţă. Se cer studii superioare tehnice în domeniu, experienţă de 3 ani şi cunoaşterea limbii engleze. Vezi aici.

Inginerii structurali cu studii superioare şi experienţă în proiectare şi management de proiect primesc 52.000 euro pe an (4.300 euro lunar). Detalii aici.

Vezi aici toate posturile disponibile în Norvegia publicate prin intermediul Eures.

Articol preluat de pe Realitatea.net

Comentati folosind contul Facebook

comments