Zugravi (3 locuri de muncă disponibile)

Unde? Oslo, Norvegia

 Despre locul de muncă: se caută zugravi îndemânatici, cu experiență. Veți lucra la diferite proiecte și trebuie să luați în calcul că uneori va trebui să lucrați în interior, iar alteori in exterior.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți formare profesională în domeniu, dar experiența îndelungată poate compensa lipsa formării profesionale. De asemenea, trebuie să vorbiți fluent limba engleză sau norvegiană. În plus, trebuie să aveți permis de conducere valid și trebuie să aveți acces la o mașină pe care să o puteți conduce. Angajatorul preferă să aveți recomandări de la fostele locuri de muncă.

Vă interesează locul de muncă? Puteți aplica folosind link-ul următor: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=22491

Pentru alte informații: Daniel Pedersen, telefon 40 60 17 92, sau Jan Ormseth, telefon 93 62 83 70.

Despre angajator:

Roås & Toftner Malermesterforretning AS

0975 OSLO

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments