Chelner

Unde? Hardanger, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un ospătar calificat, pentru un loc de muncă cu normă întreagă, care să înceapă cât mai curând. Este un loc de muncă temporar, cu posibilitate de prelungire .

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți formare profesională în domeniu și trebuie să aveți cel puțin doi ani de experiență ca ospătar. În plus, angajatorul dorește să știți să vorbiți engleză la un nivel bun.

Alte informații: salariul va fi cuprins între 26.000 și 28.000 de coroane, în funcție de experiență și calificări. De asemenea, orele lucrate suplimentar se vor plăti cu 40% mai mult. Angajatorul oferă cazare și masă în zilele lucrătoare.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând, înainte de 31 iulie 2016.

Pentru alte informații: . David Mathisen at +358 505870763 or send e-mail on [email protected]

Despre angajator:

Job Norway NUF

Aleksandri 9
51004 Tartu, Estland
5787 LOFTHUS
E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no

Job Norway este o agenție de recrutare din Norvegia, care în prezent caută ospătar pentru un hotel din Hardanger. Dacă vreți să aflați mai multe despre Hardanger, puteți accesa www.hardangerfjord.com.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments