Personal pentru un restaurant

Unde? Aleksanterinkatu, Porvoo, Finlanda

Despre locul de muncă: veți lucra într-un restaurant care are doar 12 locuri pentru clienți și o terasă afară. În mare parte, clienții vin aici pentru a-și lua mâncare la pachet. Este un restaurant micuț, dar primitor, unde se pregătesc produse numai din ingredient proaspete, iar bucătăria este un spațiu deschis. Vă veți ocupa de pregătirea ingredientelor ce urmează a fi folosite la gătit, veți organiza rafturile cu produse, veți tăia legume. Restaurantul este deschis de luni până sâmbătă,, în intervalul 11-20, iar duminica este închis. Veți lucra în intervalul orar 06:00-22:00.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: contează foarte mult să aveți o atitudine pozitivă față de colegii cu care veți lucra și să vă doriți să munciți. De asemenea, trebuie să vorbiți limba engleză, pentru că veți face parte dintr-o echipă internațională. E important să știți să păstrați curățenia.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

RFC Group Oy

Sikosaarentie 141, 06100 PORVOO

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments