Zugravi

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de muncă: veți lucra la diferite proiecte, în funcție de cum are nevoie angajatorul. Veți lucra atât în interior, cât și în exterior. Veți lucra de luni până vineri 7,5 ore pe zi. Angajatorul are nevoie să începeți de pe 1 august 2016. Dacă aveți experiență în a lucra în străinătate, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți formare profesională în domeniu. În caz contrar, experiența îndelungată în domeniu poate compensa lipsa formării profesionale. De asemenea, trebuie să puteți vorbi fluent în limba engleză.

Alte informații: salariul va fi de cel puțin 181,5 coroane pe oră.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție pe adresa de e-mail [email protected]  cât mai curând. Pentru alte informații, Charlotte HagbergE-mail: [email protected]

Despre angajator:

Adeccor Norge AS face parte din Adecco Group, care are peste 32.000 de angajați în peste 60 de țări.

Adecco Norge AS

Rosenkrantz’ gate 16 0160 OSLO

Telefon:  +47913266

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments