Bucătar

Unde? La 50 de minue distanță de Bergen, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un bucătar pentru un loc de muncă temporar.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți experiență ca bucătar, atât într-un hotel, cât și în restaurante. De asemenea, angajatorul preferă să vorbiți fluent limba engleză, pentru că veți lucra într-un mediu internațional. Veți avea un avantaj dacă veți lucra într-un mediu internațional.

Alte informații: salariul va fi cuprins între 140 și 170 de coroane pe oră, în funcție de experiență și calificări. Angajatorul vă pune la dispoziție și apartamente în care puteți să stați, iar chiria va fi dedusă din salariu: prețul este de 400 de euro pe lună. În plus, angajatorul vă poate ajuta dacă veniți împreună cu familia.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând, pe adresa de e-mail [email protected]. Pentru alte informații: Tommy Paulsen, telefon +47 56 34 21 00

Despre angajator:

Westland Hotel AS

Att Runar Hilland
5955 LINDÅS
Telefon: 56 34 21 00
E-mail: [email protected]

Web: www.westlandhotel.no

Westland Hotel se află într-o zonă naturală foarte frumoasă, cu fiorduri, munți și mare, la doar 50 de minut distanță de Bergen. Este locul ideal pentru ca turiștii să se relaxeze și să se bucure de frumusețile Norvegiei.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments