Brutar

Unde? VADSØ, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un brutar care să se priceapă la produsele de panificație și care să fie pasionat de acest domeniu. Veți avea un program flexibil, având în vedere că veți lucra într-o echipă. Despre salariu veți discuta direct cu angajatorul.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți formare profesională ca brutar. Experiența îndelungată în domeniu poate compensa lipsa formării profesionale. Trebuie să puteți lucra atât în  echipă, cât și independent și trebuie să aveți grijă la detalii, pentru ca produsele finale să fie pe placul clienților. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză sau într-o limbă nordică.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție pe adresa de e-mail [email protected]  cât mai curând. Pentru alte informații, puteți folosi numărul de telefon: +47 992 34 771.

Despre angajator:

Bakehuset Nord-Norge AS

Terje Wolds gate 3-5
9800 VADSØ
Telefon: +47 992 34 771
E-mail: [email protected]

Web: www.bakehusetas.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments