Zugrav (6 locuri de muncă disponibile)

Unde? Bergen, Norvegia

Despre locul de muncă: este un loc de muncă temporar, cu normă întreagă. În funcție de cum veți discuta cu angajatorul, puteți să transformați locul de muncă într-unul permanent.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți expriență în a lucra ca zugrav atât în interior, cât și în exterior. De asemenea, trebuie să cunoașteți metodele norvegiene de lucru. Trebuie să fiți o persoană comunicativă, pentru că veți lucra în echipă. În plus, trebuie să puteți comunica în engleză sau într-o limbă nordică.

Ce oferă angajatorul? Un mediu de lucru stabil, un salariu competititv (despre care veți discuta direct cu angajatorul), asigurare medicală, pensie, haine de lucru și ustensilele de care aveți nevoie. De asemenea, angajatorul vă poate ajuta să găsiți un loc în care să stați și vă poate ajuta să faceți toate actele de care aveți nevoie în Norvegia.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected]

După ce angajatorul se va uita pe CV-urile primite, doar persoanele care corespund condițiilor vor fi contactate. Dacă aveți și alte întrebări, puteți trece pe la sediul firmei, pentru o discuție cu angajatorul: Fjøsangerveien 68, etajul 5, de luni până vineri, în intervalul  8 – 16.

Despre angajator:

Skuteviken Personell AS

Fjösangerveien 68 5068 BERGEN

Telefon: 004794010258

E-mail: [email protected]

Persoană de contact: Magdalena/ +4794010258 e-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments