Tamplar/parchetar (6 locuri de muncă disponibile)
Unde? Bergen, Norvegia
Despre locul de muncă: desfasurarea activitatii in cadrul unor proiecte de constructii noi si interesante. Lucrari de tamplarie si pardoseli Knauf, Deko. Perioada contractului: nedeterminata (cu 14 zile de proba la inceput). Angajare cat mai curand posibil.
Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă?  Calificare, experienta de munca. Sunt acceptate si persoane fara calificare, dar cu experienta de minimum 2-3 ani in domeniu. Permis de conducere categoria B-avantaj. De asemenea, trebuie să cunoașteți limba engleză la un nivel mediu (scris și oral)

Salariu: 18-20 de euro pe oră

Alte beneficii:  Mediu bun de lucru, pensii si asigurari, haine de lucru si instrumente necesare, asistenta referitoare la biroul fiscal, deschiderea contului bancar si inregistrarea la politie. Ajutor in gasirea locuintei.

Vă interesează locul de muncă? CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected]

Despre angajator:
SKUTEVIKEN PERSONELL AS

Fjøsangerveien 68, N-5068 Bergen

+47 09 125

Stavanger

Auglendsmyrå 6a, 4016 Stavanger

+47 09 125

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments