Zugrav (3 locuri de munca disponibile)

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de munca: veti lucra drept zugrav si veti face parte dintr-o echipa. Veti lucra atat in interior, cat si in exterior, in functie de cum are nevoie angajatorul.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti formare profesionala in domeniu, insa experienta indelungata poate compensa lipsa formarii profesionale. De asemenea, angajatorul doreste sa aveti recomandari de la fostii angajatori. In plus, trebuie sa aveti permis de conducere, categoria B si trebuie sa puteti vorbi fluent limba engleza, intrucat in echipa exista deja oameni de diferite nationalitati.

Va intereseaza locul de munca? Puteti aplica prin intermediul pe site-ului:  https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=21485&path=nav sau puteti trimite CV-ul direct pe e-mail [email protected]

Despre angajator:

Flex Norge

Flex Bemanning, Flex Norge AS, Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo.
Tel. (+47) 9779 5700.
E-mail: [email protected]
Web: www.flexbemanning.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments