Instalator

Unde? Reykjavik, Islanda

Despre locul de munca: veti lucra drept instalator pentru diferite proiecte, in functie de cum are nevoie angajatorul. Veti lucra in intervalul orar 09:00-17:00. Orele lucrate suplimentar se platesc mai mult.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti formare profesionala ca instalator sau trebuie sa aveti experienta in domeniu, care sa va ateste abilitatea de a lucre bine si eficient. De asemenea, trebuie sa puteti vorbi fluent limba engleza, pentru ca veti lucra cu oameni de diferite nationalitati.

Alte informatii: angajatorul va poate ajuta sa gasiti un loc in care sa stati, daca nu aveti deja cazare. Salariul va fi conform contractului colectiv de munca.

Va intereseaza locul de munca? Puteti aplica folosind urmatorul link: www.vinnumalastofnun.is/eures si trebuie sa scrieti „lagnir” in campul dedicat angajatorului.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments