Tamplar

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta tamplari, care sa stie sa monteze usi si geamuri. Veti lucra in echipa. De asemenea, va veti ocupa si de demolarea unor ziduri si a unor geamuri. Programul de lucru este cuprins in intervalul orar 7-15 si veti incepe de pe 1 august.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti cel putin trei ani de experienta in domeniu. De asemenea, trebuie sa luati in calcul faptul ca vor fi prioritizati candidatii care au atestate de formare profesionala in domeniu. Trebuie sa fiti persoane responsabile, bine organizate si trebuie sa stiti sa aplicati foarte bine procedurile. De asemenea, trebuie sa puteti vorbi fluent engleza sau o limba nordica.

Ce ofera angajatorul: salariu competitiv (intre 180 si 200 de coroane pe ora), contributie pentru pensie si pentru asigurare medicala, posibilitatea angajarii permanente, ustensilele necesare lucrului, 750 de coroane pentru bilet, daca veniti din afara Norvegiei si planuiti sa stati aici cel putin un an. De asemenea, angajatorul va poate ajuta sa va gasiti un loc in care sa stati.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail [email protected] *cel tarziu pe 15 iulie 2016*

Despre angajator:

Pecus AS

Øvre Slottsgate 15b
0660 OSLO
Web: www.pecus.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments