Zugrav

Unde? Islanda

Despre locul de muncă: se caută zugravi, care să se ocupe de văruirea unor clădiri noi: pereți și tavane. De asemenea, vă veți ocupa de vopsirea geamurilor, atunci când este nevoie. Veți lucra în Reykjavik. Este un loc de muncă full-time. Veți lucra în intervalul 08:00-17:00. Uneori pot interveni modificări în program.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți formare profesională în domeniu și/sau experiență. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză și trebuie să puteți lucra foarte bine în echipă, dar și independent. Angajatorul își dorește persoane responsabile, punctuale, care pun preț pe ceea ce fac.

Alte informații: salariul va fi conform contractului colectiv de muncă și mai multe detalii despre acest aspect veți afla direct de la angajator. În plus, angajatorul vă poate ajuta să găsiți cazare, în caz că nu aveți deja.

Vă interesează locul de muncă? Atunci trebuie să completați formularul de pe site-ul: www.vinnumalastofnun.is/eures cât mai curând, dar înainte de 20 septembrie 2016. În dreptul angajatorului trebuie să treceți  „arnar”

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments