Asistent personal pentru o persoana cu dizabilitati

Unde? SKEDSMOKORSET, Norvegia

Despre locul de munca: o tanara de 20 de ani, cu dizabilitati este in cautarea unui asistent care sa ii fie alaturi si care sa o ajute cu diferite lucruri. Femeia este intr-un scaun cu rotile, motiv pentru care nu poate sa faca tot ce ar face un om fara probleme. In plus, are nevoie de ajutor pentru a participa la sedintele de recuperare. Locul de munca presupune sa lucrati 20 de ore pe saptamana si este disponibil imediat.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Tanara isi doreste o asistenta, care sa aiba rabdare si careia sa ii placa discutiile, pentru a-i tine companie. In plus, prefera sa vorbiti fluent limba engleza si sa aveti experienta similara. Nu in ultimul rand, trebuie sa aveti un permis de conducere valid in Norvegia.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul in limba engleza pe adresa de e-mail [email protected] cat mai curand.

Despre angajator:

Midtskogveien 36
2020 SKEDSMOKORSET
Telefon: 94268982
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments