Mecanic

Unde? Islanda

Despre locul de muncă: se caută un mecanic experimentat, care să repare mașini, dar și camioane.  Pentru a obține acest loc de muncă, va trebui să vă mutați permanent în Islanda, pentru că este un job full-time. Veți lucra 10 ore pe zi, de luni până joi și opt ore vinerea și sâmbăta.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză, să aveți diplomă de mecanic sau experiență de peste patru ani, în cazul lipsei formării profesionale. De asemenea, trebuie să aveți un permis de conducere și trebuie să aveți o stare de sănătate bună. În plus, trebuie să vă adaptați foarte ușor și repede la un nou loc de muncă.

Ce oferă angajatorul: șase luni de probă garantate și un contract permanent apoi, în funcție de perioada de probă. De asemenea, angajatorul vă pune la dispoziție cazare în apartamente pe care le veți împărți cu ceilalți colegi. Angajatorul vă mai pune la dispoziție și bilete din și spre Islanda o dată la șase luni. Salariul este de 3,000 de euro. Orele lucrate suplimentar se plătesc în plus. Perioada de salarizare ete de pe 25 în fiecare lună până pe 24 luna următoare și salariul se plătește mereu pe data de 1.

Vă interesează locul de muncă? Atunci trebuie să completați formularul de pe site-ul: www.vinnumalastofnun.is/eures  cât mai curând, dar înainte de 20 septembrie 2016. În dreptul angajatorului trebuie să treceți  „verkmidlun”

Despre angajator:

Isverk

Armuli 6, 108 Reykjavik, Iceland

Telefon:   +354 571 5070

E-mail: [email protected]

Persoană de contact:   Margret Gustavs

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments