Terapeut

Unde? Løkkevein 66, 4008, Stavanger, Norway

Despre locul de muncă: se caută un terapeut, care să fie pasionat de acest domeniu. Veți lucra opt ore pe zi, 40 de ore în total. Angajatorul își dorește să începeți cât mai curând.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fi terminat un curs de masaj de cel puțin 150 de ore și să aveți cel puțin 12 luni de experiență în domeniu. De asemenea, trebuie să puteți vorbi fluent limba engleză, iar cunoașterea limbii norvegiene poate reprezenta un avantaj pentru dumneavoastră. De precizat este că angajatorul vorbește și italiană.

Alte informații: salariul este de 32.000 de coroane pe lună. În această sumă este inclusă chiria, mâncarea și zborul către Stavanger. Accesând următorul link puteți afla mai multe lucruri despre Stavanger:  www.visitstavanger.no

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

VIC helse & skjønnhet

Løkkeveien 66
4008 STAVANGER
Telefon: +47 48 24 90 73
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments