Decorator floral

Unde? LARVIK , Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un decorator floral căruia să îi placă să lucreze cu florile și care să aibă imaginație. Vă veți ocupa de aranjarea florilor pentru diferite buchete și evenimente, astfel încât rezultatul să fie pe placul clienților. În prezent, se caută o persoană care să lucreze pe un proiect ce se va desfășura în perioada 22.08.2016-04.09.2016. În funcție de cum vă înțelegeți cu angajatorul, locul de muncă poat deveni unul permanent din 2017.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți imaginație și experiență în domeniu. De asemenea, trebuie să fiți o persoană de încredere, responsabilă și punctuală. Trebuie să puteți lucra repede și eficient, fără a face compromisuri în privința calității. În același timp, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză.

Alte informații: trebuie să aveți cazare în Larvik. Angajatorul nu vă poate pune la dispoziție cazare.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected], înainte de 8 august 2016.

Despre angajator:

Grønn Logistikk AS

Ringdalskogen
3274 LARVIK
E-post: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments