Dezvoltator componente auto (6 locuri de munca disponibile)

Unde? GOTHENBURG, Suedia

Despre locul de munca: Dezvoltarea componentelor si sistemelor auto prin utilizarea CAD( Catia V5, NX sau Creo). Activitatea se desfasoara intr-o companie cu renume international.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: Studii universitare sau postuniversitare in domeniul mecanicii, mecatronicii, electronicii, fizicii sau alte domenii similare; Experienta in proiectare mecanica in domeniul auto; Experienta in coordonarea echipelor, fire sociabila si flexibila. De asemenea, trebuie sa comunicati fluent in limba engleza

Alte informatii: 30 000 – 45 000 SEK /luna in functie de experienta. Se asigura cazare temporara si se ofera sprijin pentru a gasi cazare pe termen lung. Se asigura inregistrarea in sistemul fiscal suedez. Durata contractului: nedeterminata.

Va intereseaza locul de munca? CV in limba engleza la : [email protected]

Despre angajator: Engineering Partner Nordic AB

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: anofm.ro

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments