Descriere: Muncitorul preia dispozitii de santier conform fisei postului. Marea majoritate a lucrarilor in constructii se va face la cladiri cu 3 sau 4 etaje (uneori 9 sau 10 etaje), se vor realiza lucrari planificate respectand tehnologia propusa cu izolatie termica a foliei izolatoare PVC, aplicare de tencuieli pe tavane si vopsit, se va face controlul si validarea lucrarilor efectuate cu adezivi si plasa de izolatie PVC, se va efectua lipirea placilor de izolatie si dibluirea, trebuie respectata legislatia muncii Statului Norvegian, nu se accepta abateri. Muncitorii ofera informatii superiorilor lor cu privire la stadiul lucrarilor. Nu se tolereaza comportament inadecvat sau consum de bauturi alcoolice la locul de munca. Muncitorul colaboreaza cu echipa pentru a obtine rezultate unitare si trebuie sa fie prietenos cu colegii de echipa.

Firma: PEOPLE AS

Ocupatie: Tehnician/muncitor in hidroizolatie a acoperisurilor

Localitate: OSLO

Cerinte: Calificare, experienta de cel putin 3 ani la alte locuri de munca in izolatii termice pe acoperisuri, permis de conducere categoria B (avantaj). Se cauta oameni seriosi, responsabili, ordonati, comunicativi, disciplinati, cu spirit de echipa si motivati, dornici de avansare, care vor sa munceasca intr-o firma care ofera seriozitate si stabilitate. Muncitorul trebuie sa aiba rapiditate, manevrabilitate in executarea lucrarilor conform standardelor stipulate in contractul de munca.

Limbi straine: Limba engleza – cunostinte minime

Salariu: Aprox. 17 euro brut/ora

Alte beneficii: Cazare asigurata. Societatea asigura masina la dispozitia muncitorului pentru deplasarea la locul de munca. Vechimea la locul de munca in Norvegia este recunoscuta de Statul Roman la pensionare.

Durata contract: Temporara (min. 3 luni), iar pentru candidatii care au experienta si sunt foarte priceputi, contractul poate fi pe mai multi ani. Se lucreaza 5 zile/saptamana, 37,5 ore/saptamana sau mai mult. Angajare cat mai curand posibila.

Mod de aplicare: Se trimite CV si scrisoare de intentie in limba romana la adresa de e-mail: [email protected] si pentru monitorizare la: Elena. [email protected]. Relatii la tel: 004796693987 (in limba romana)- d-na Mikaela Mikkelse

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments