Tehnician auto

 
Unde?
Nord-Trondelag, Norvegia

 
Despre locul de muncă: vă veți ocupa de reparații la diferite mașini. Uneori va trebui să le și vopsiți, în funcție de caz. De asemenea, trebuie să puteți face autovehiculele să arate cât mai bine după vopsire. Veți lucra într-o echipă și veți primi ajutor atunci când aveți nevoie. Dacă vă pricepeți și la reparat interiorul unei mașini, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați.


Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți formare profesională ca tehnician sau să aveți experiență relevantă în domeniu. Puteți obține locul de muncă știind doar limba engleză. Dacă știți și norvegiană, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați, dar nu e o condiție neapărat necesară.

 
Alte informații: angajatorul vă asigură cazare primele trei luni de la începerea lucrului. Veți lucra cu normă întreagă, prin contract. Despre salariu veți discuta direct cu angajatorul.

 
Vă interesează locul de muncă? Puteți să trimiteți CV-ul în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected] sau direct la adresa fizică SkadeVekk AS Vollsveien 13 D 1366 LYSAKER cât mai curând posibil.

 
Despre angajator:
SkadeVekk AS
Vollsveien 13D 1366 LYSAKER
Telefon: 40404000
E-mail: [email protected]
Persoană de contact: Mona

 

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

 

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments