Mecanic pentru întreținerea mașinilor

Unde? Reykjavik, Island

Despre locul de muncă: se caută un mecanic îndemânatic. Vă veți ocupa de întreținerea mașinilor. Este un loc de muncă temporar: 15 aprilie -31 august 2016. Puteți prelungi contractul, în funcție de cum discutați cu angajatorul.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să vă pricepeți la reparat mașini, trebuie să puteți găsi problema imediat, pentru a o putea rezolva. De asemenea, trebuie să puteți lucra bine în echipă, dar și independent. În plus, trebuie să comunicați bine în limba engleză.

Angajatorul oferă cazare, pentru persoanele care nu au deja. Salariul va fi conform contractului colectiv de muncă. Mai multe detalii puteți discuta direct cu angajatorul. Puteți avea între 17 și 70 de ani pentru a aplica pentru acest loc de muncă.

Vă interesează locul de muncă? Încărcați CV-ul pe pagina www.vinnumalastofnun.is/eures, iar în câmpul destinat angajatorului trebuie să treceți „vikur”.

Despre angajator:

Vikurverk

Sími 557 7720, Finlanda
[email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments