Mecanic
Unde?
Stockholm, Suedia

 
Despre locul de muncă: firma angajatoare se ocupă de închirierea caselor pe patru roți în nordul Europei. Astfel, clienții au posibilitatea de a călători oriunde își doresc. Angajatorul închiriază astfel de case pe patru roți pentru Helsinki, Rovaniemi, Stockholm, Oslo, Rygge, Trondheim, Tallinn și Reykjavik. Dumneavoastră vă veți ocupa de repararea diferitelor probleme tehnice care pot apărea pe parcurs. Uneori va trebui să vă deplasați acolo unde a rămas clientul. În prezent, firma închiriază 55 de case pe patru roți noi sau complet renovate. Este un loc de muncă cu normă întreagă, permanent, cu contract.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să cunoașteți limba engleză, întrucât aceasta este limba în care veți lucra. Trebuie să vă pricepeți la repararea acestor tipuri de autovehicule. Trebuie să fiți o persoană prietenoasă, deschisă și care se adaptează ușor unor noi condiții. Trebuie să aveți permis categoria B și cel puțin 20 de ani.

 

Vă interesează locul de muncă? Puteți trimite CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție pe adresa de e-mail [email protected] până pe 30 aprilie 2016.

 

Despre angajator
TC Vehicle Oy Finland Filial/ Touring Cars Sweden
Box 2047, 195 02 Märsta 19560 ARLANDASTAD
Telefon: 0725019600
E-mail: [email protected]
Persoană de contact: Heli Tiitinen, Station manager, tfn +46725019600 e-mail: [email protected]

 

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

 

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments