Bucatar

Unde? BJØRNEVATN, Norvegia

Despre locul de muncă: se cauta un bucatar pentru sezonul de iarna. Veti lucra la un superb hotel de gheata. Aici se servesc: micul dejun, pranzul si cina. Restaurantul este impartit in 3 zone: zona in care se gateste si inca doua zone pentru clienti. In general, aici se pune accentual pe bucataria norvegiana, dar nu lipsesc influentele europene.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa fiti o persoana creativa, cu imaginatie, pentru ca preparatele sa fie atat gustoase, dar si aspectuoase. De asemenea, trebuie sa aveti o atitudine pozitiva si sa fiti o persoana prietenoasa, pentru ca in bucatarie este foarte importanta munca in echipa. De obicei, sezonul este scurt, dar aglomerat, asa ca trebuie sa va adaptati foarte repede. Daca aveti experienta in a pregati torturi, atunci veti avea un avantaj in fata celorlalti candidate. Nu in ultimul rand, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza, iar daca stiti norvegiana, veti avea un plus in fata celorlalti candidati. Angajatorul isi doreste sa aveti si permis de conducere, categoria B, pentru a va putea deplasa mai bine.

Alte informatii: in timpul liber, puteti sa va bucurati de activitati precum schiatul, plimbari sau puteti merge la pescuit (acestea sunt activitati puse la dispozitie de hotelier pentru oaspeti, dar si pentru angajati, in timpul liber). Pentru mai multe informatii despre hotelul la care veti lucra, puteti accesa site-ul: www.kirkenessnowhotel.com, iar pentru mai multe detalii despre locul de munca: Silje Randa Tlf +47 930 74 647

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail   [email protected]  in limba engleza si cat mai curand

Despre angajator:

Kirkenes Snowhotel

Sandnesdalen 14
9910 BJØRNEVATN
E-mail: [email protected]

Web: www.kirkenessnowhotel.com

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments