Personal pentru restaurant (ospatari) – 3 locuri disponibile

Unde?  OSLO, Norvegia

Despre locul de munca: veti lucra intr-un restaurant, in care vara vin foarte multi turisti din Korea. Acestia se opresc aici de obicei pentru a lua pranzul. Uneori, in restaurant sunt si cate 100 de clienti simultan, asa ca trebuie sa fiti pregatiti sa lucrati si in perioade agglomerate. Va veti ocupa de pregatirea meselor pentru venirea clientilor, veti servi mancarea si bauturile. De asemenea, veti spala vase cand e nevoie si veti face curatenie.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa fiti o persoana foarte bine organizata si sa va descurcati si in perioade agglomerate. De asemenea, trebuie sa fiti o persoana flexibila, trebuie sa lucrati repede si sa fiti o persoana comunicativa, din moment ce veti lucra direct cu clientii. Nu in ultimul rand, trebuie sa vorbiti engleza. Daca stiti si norvegiana, veti avea un avantaj in fata celorlalti candidati, dar nu e o conditie obligatorie.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de mail [email protected]. Numai persoanele selectate vor fi contactate de catre angajator.

Despre alte detalii, cum ar fi salariul sau posibilitatile de cazare veti discuta direct cu angajatorul.

Despre angajator:

Gangnam Korean Restaurant AS

Munkedamsveien 59
0270 OSLO
Telefon: 22 83 22 09
E-mail:  [email protected]

Web: www.gangnam.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments