Tamplar (10 locuri de munca disponibile)

Unde? MOSJØEN, Norvegia

Despre locul de munca: veti lucra 8 ore pe zi (40 de ore pe saptamana) sau puteti lucra 6 saptamani cate 50 de ore pe saptamana si apoi sa aveti doua saptamani libere. Veti lucra atat in interior, cat si in exterior. Angajatorul are nevoie de cineva care sa inceapa cat mai curand. Contractul va fi pe 6-12 luni, dar in functie de cum va intelegeti cu angajatorul, contractul poate devein unul permanent.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti certificat de tamplar sau experienta indelungata in domeniu, care sa poata fi dovedita. De asemenea, trebuie sa aveti permis de conducere si sa puteti comunica fluent in limba engleza sau intr-o limba Nordica.

Alte informatii: salariul va fi cuprins intre 175 si 210 coroane pe ora, in functie de experienta si calificari. De asemenea, angajatorul va poate ajuta sa gasiti cazare intre 3.000 si 3.500 de coroane pe luna.

Va intereseaza locul de munca? Puteti sa aplicati pan ape 31 mai 2016 folosind urmatorul link https://secure.webtemp.no/WebtempCVPortal/default.aspx?k=126&langset=47 sau puteti trimite CV-ul pe adresa de e-mail [email protected].

Daca aveti intrebari, puteti folosi urmatoarele date: Petter L. Danielsen –telefon  +47 97580850 sau Thomas Q. Tømmerås +4746632775
E-mail [email protected]

Despre angajator:

Bemanning Nord as , BNS

Vefsn vn. 11
8657 MOSJØEN
E-mail: thomas@bnsbemanning

Web: www.bnsbemanning.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments