Instalator (10 locuri de munca disponibile)

Unde? Bodø, Norvegia

Despre locul de munca: veti lucra ca instalator in Bodø, pe diferite proiecte, in functie de cum are nevoie angajatorul. Veti lucra in echipa. In cadrul firmei sunt deocamdata aproximativ 50 de angajati. In fiecare saptamana veti lucra 40 de ore.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti certificat de instalator sau experienta relevanta in domeniu. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza sau intr-o limba Nordica. In plus, trebuie sa aveti permis de conducere.

Alte informatii: angajatorul va poate ajuta sa gasiti un loc in care sa stati, pentru care sa platiti intre 3.000 si 3.500 de coronae pe luna.

Va intereseaza locul de munca? Puteti aplica folosind link-ul: https://secure.webtemp.no/WebtempCVPortal/default.aspx?k=126&langset=47 sau puteti trimite CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] pana pe 31 mai 2016.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments