Brutar

Unde? Flåm, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un brutar pasionat, căruia să îi placă să facă pâine și produse de patiserie. Veți lucra într-o brutărie care se va deschide curând în Flåm. Aceasta va fi deschisă tot anul și se va afla în inima orașului. Locul de muncă este unul full-time, permanent.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să vă pricepeți la produse de brutărie/patiserie. De asemenea, trebuie să puteți comunica în limba engleză și trebuie să puteți începe cât mai curând. Nu în ultimul rând, trebuie să fiți o persoană comunicativă, întrucât veți lucra în echipă.

Alte informații: angajatorul oferă un salariu competitiv. Mai multe informații despre acest aspect veți discuta direct cu angajatorul. De asemenea, angajatorul vă poate ajuta să vă găsiți un loc în care să stați.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție (în limba engleză) pe adresa de e-mail [email protected] până pe 30 mai 2016. Pentru mai multe informații, aveți la dispoziție numărul de telefon: Pål Drønen, 99108163

Despre angajator:

Flåm AS

Postboks 42 5742 FLÅM

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments